zolti_pipercinja

Состав:

Жолти пиперки 41%, млечна урда 22%, ладно цедено масло од маслодајна репка, сол.

Алергенси: Млечни протеини.

Да се чува на суво и ладно место подалеку од сончева светлина.

Нутритивни податоци
AVERAGE QUANTITY 100г производ содржи просечно
Енергетска вредност 677KJ
Протеини 2,5г
Вкупно масти 1,5г
Јаглехидрати 0g
Од кои:
вкупни 4,4г
шеќери 2,8г
Сол 190мг