zakuska

Состав:

Црвени пиперки, ладно цедено масло од маслодајна репка,магданос, лук, оцет, сол и шеќер.

Да се чува на суво и ладно место подалеку од сончева светлина.

Нутритивни податоци
AVERAGE QUANTITY 100г производ содржи просечно
Енергетска вредност 769KJ
Протеини 1,66г
Вкупно масти 8,54г
Јаглехидрати 0g
Од кои:
вкупни 9,98г
шеќери 6,90г
Сол 180мг