Our Recipes

___________________________________________________________


Рецепти за пекарски производи

ТЕСТЕНИНИ со безглутенско брашно

Најдобро приготвено со

Состојки:

  • 1 чаша вода
  • 1 кг брашно – ФИЛА
  • 1 голема лажица ладно цедено сончогледово масло за јадење – ФИЛА
  • 4 јајца
  • сол
Начин на подготовка:

Тестото се меси на потврдо