Голема акција во маркетите на ТИНЕКС

Акција во маркетите на ТИНЕКС. Купи Обезмастен мелен лен 250г И ДОБИЈ Обезмастен мелен сусам 250г по намалена цена од 70% ПОПУСТ.
АКЦИЈАТА трае од 14 Септември до 04 Октомври! ЗАТОА ПОБРЗАЈТЕ !!!