veljača 2021

Фила Онлине Продавница

Електронската трговија се стреми да биде примарен канал за продажба на производи и услуги во светски рамки, па таа тенденција не го заобиколи ниту домашниот пазар, а со тоа и нашата компанија. Постојано се зголемува бројот на потрошувачи кои се одлучуваат купувањето да го извршат преку интернет што е особено позитивно за нас. Нашата компанија […]

studeni 2015

Агрофила како дел од фестивалот ВЕГЕФЕСТ кој го сврти вниманието кон здравото и еколошкото живеење

На ден 13.11.2015год, во Скопскиот хотел „Континентал “по четврти пат се одржа фестивалот ВЕГЕФЕСТ, кој го сврти вниманието кон заштита на фармските животни, да поттикне, хумано, здраво и еколошко живеење. Фестивалот беше со целодневна богата програма, одлични предавања, превкусна храна, готвење, забава, дружење. Оваа година Агрофила за прв пат беше дел од фестивалот со изложување […]