Агрофила како дел од фестивалот ВЕГЕФЕСТ кој го сврти вниманието кон здравото и еколошкото живеење

На ден 13.11.2015год, во Скопскиот хотел „Континентал “по четврти пат се одржа фестивалот ВЕГЕФЕСТ, кој го сврти вниманието кон заштита на фармските животни, да поттикне, хумано, здраво и еколошко живеење. Фестивалот беше со целодневна богата програма, одлични предавања, превкусна храна, готвење, забава, дружење. Оваа година Агрофила за прв пат беше дел од фестивалот со изложување […]