Our Recipes

___________________________________________________________


Рецепти за пекарски производи

РЕЗАНЦИ со безглутенско брашно

Најдобро приготвено со

Состојки:

Начин на подготовка:

Се подготвува тесто од безглутенското брашно и јајца, 6-7 големи лажици брашно на 1 јајце и се меси до одредена тврдост т.е. да не се лепи.Во случај да се лепи додадете од безглутенското брашно- ФИЛА.