Промоција на ФИЛА производите во сите Супермаркети Принц
од 05.02.2015 до 18.02.2015 на производите
– ЛАДНО ЦЕДЕНО СОНЧОГЛЕДОВО МАСЛО 1000мл
– ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО ОД МАСЛОДАЈНА РЕПКА 1000мл
– САЛАТНО МАСЛО 1000мл
– ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО ОД Q-10 250мл
– ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО ОД ЦРНО СЕМЕ 250мл
Повелете

Slide1