Во месецот на салати, Фила ви нуди Ладно цедено сончогледово масло од 500мл по цена од само 1ЕУР/ 62денари. Придобивките се големи – добивате квалитетно и свежо масло за јадење, пакувано во соодветна стаклена амабалажа и цена достапна за секој потрошувач.

Акцијата трае од 11.06-11.07, не ја пропуштајте!
vero-akcija