Наши Производи

_________________________________________

Ладно цедените масла се еден вид на природно исцеден сок од семки на различни видови растенија, што во себе ги содржат само своите природни хранливи состојки и се одликуваат со мирисот и вкусот на самото семе од кое се произведени. Тоа се нерафинирани, хемиски и термички нетретирани масла, кои обликуваат со незаситени есенцијални масни киселини, витамин Е, провитамини, лецитини, фитостероли, минерали и други состојки исклучително корисни за здравјето на луѓето.

ОБЕЗМАСТЕНО МЕЛЕНО ЦРНО СЕМЕ 250г

СЕМКИ ОД ТИКВА 250г

МИКС од четири семиња – лен, сусам, тиква, сончоглед 250г

seme-len

ОБЕЗМАСТЕНО МЕЛЕНО ЛЕНЕНО СЕМЕ 250г

seme-melen-integralen-susam

ОБЕЗМАСТЕН МЕЛЕН ИНТЕГРАЛЕН СУСАМ 250г