Наши Производи

_________________________________________

Ладно цедените масла се еден вид на природно исцеден сок од семки на различни видови растенија, што во себе ги содржат само своите природни хранливи состојки и се одликуваат со мирисот и вкусот на самото семе од кое се произведени. Тоа се нерафинирани, хемиски и термички нетретирани масла, кои обликуваат со незаситени есенцијални масни киселини, витамин Е, провитамини, лецитини, фитостероли, минерали и други состојки исклучително корисни за здравјето на луѓето.

seme-soncogled

САПУН СО ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО ОД ЛЕН

seme-soncogled

САПУН СО ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО ОД ТИКВА

seme-soncogled

САПУН СО ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО ОД СУСАМ

seme-soncogled

САПУН СО ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО ОД ЦРНО СЕМЕ

seme-soncogled

САПУН СО ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО ОД ЧИА