Наши Производи

_________________________________________

Ладно цедените масла се еден вид на природно исцеден сок од семки на различни видови растенија, што во себе ги содржат само своите природни хранливи состојки и се одликуваат со мирисот и вкусот на самото семе од кое се произведени. Тоа се нерафинирани, хемиски и термички нетретирани масла, кои обликуваат со незаситени есенцијални масни киселини, витамин Е, провитамини, лецитини, фитостероли, минерали и други состојки исклучително корисни за здравјето на луѓето.

omega-tikva

ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО ОД СЕМКИ ОД ТИКВА 100% 250мл

q10

ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО ОД Q-10 250мл

omega-crno-seme

ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО ОД ЦРНО СЕМЕ 250мл

omega-maslinovo

ЕКСТРА ВИРЏИН МАСЛИНОВО МАСЛО 250мл 100%

b17-gorka-kajsija

ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО ОД КАЈСИЈА 250мл

ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО ОД ЛЕНЕНО СЕМЕ 250мл

b17-gorka-kajsija

ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО ОД ЧИА 250мл