December 2015

Што е жубуркање со масло?

Методот на жубуркање со масло датира од Индија пред илјадници години, а прв пат во САД е презентирана во почетокот на 1990-тите од страна на д-р Ф.Karach, кој овој метод го смета за успех во својата медицинска пракса.

Станува збор за жубуркање на масло во усната празнина, кратко време од 10-тина минути секое утро, со што […]

Голема акција во сите маркети на Туш – 3 + 1 Гратис Сончогледово масло 750мл.

Голема акција која не смеете да ја пропуштите. Од 03.12.2015 до 16.12.2015 во сите маркети на ТУШ, 3+ 1 гратис сончогледово масло 750мл.

 

Голема Акција во сите Жито Маркети на сончогледово масло Фила

Почитувани, Ве известуваме дека имаме голема акција на Фила Сончогледово масло од 1л со – 10% намалување.

Акцијата започнува од 01.12 – 09.12.2015 година.

Не испуштајте !!!

November 2015

АГРОФИЛА на СТРУМИНА ТРЕЈЛ 2015

На 15.11.2015 год. во Штип по втор пат се одржа планинската трка Струмина Трејл со старт од средното медицинско училиште. Должината на трката изнесуваше 19км. со 650 м+D. Патеката се простираше по штипските ридови поминувајќи низ многу живописни предели. Главната контролна и окрепна точка се наоѓаше во селото Липов Дол на 9,5 км од стартот на трката. Организацијата […]

Агрофила како дел од фестивалот ВЕГЕФЕСТ кој го сврти вниманието кон здравото и еколошкото живеење

На ден 13.11.2015год, во Скопскиот хотел „Континентал “по четврти пат се одржа фестивалот ВЕГЕФЕСТ, кој го сврти вниманието кон заштита на фармските животни, да поттикне, хумано, здраво и еколошко живеење. Фестивалот беше со целодневна богата програма, одлични предавања, превкусна храна, готвење, забава, дружење. Оваа година Агрофила за прв пат беше дел од фестивалот со изложување […]

October 2015

Да се потсетиме со здравствените придобивки кои ни ги дава маслото од лен.

Да се следат потребите на пазарот и да се одговори навремено на потребите на потрошувачите и барањата на пазарот е една од главните цели на нашата компанија.
Масло од лен 500мл е новиот Фила производ кој го лансиравме овој месец на македонскиот пазар (стаклено шише од 500мл). Идејата за развој на овој нов производ беше големата […]

FoodTalk 2015: Целодневно гастро-уживање на Матка со „Агрофила“, производител на ладно цедени масла

Првата регионална конференција за храна, која се одржа во прекрасниот амбиент на „Кањон Матка“, ја отвори Роберт Чобан, сопственик на компанијата Color press Grupa, која е и организатор на конференцијата и најголем издавач на магазини во Југоисточна Европа. Тој ја прогласи конференцијата FoodTalk за отворена и им посака добредојде на сите присутни. Водител низ целодневната […]

September 2015

Вести за интернет продавница

Постојаната интеграција на интернетот во секојдневното живеење и константоното зголемување на корисниците на интернет придонесоа за отварање на нашата интернет продавница. Агрофила е меѓу првите компании кои отворија интеренет продавница за своите производи. Тоа претставува еден вид на виртуелен процес кој се шири со експоненцијална брзина, бидејќи постои задoволство од таквиот вид на услуга. Со […]

Голема акција во маркетите на ТИНЕКС

Акција во маркетите на ТИНЕКС. Купи Обезмастен мелен лен 250г И ДОБИЈ Обезмастен мелен сусам 250г по намалена цена од 70% ПОПУСТ.
АКЦИЈАТА трае од 14 Септември до 04 Октомври! ЗАТОА ПОБРЗАЈТЕ !!!

August 2015

Фила Масло на Шарпланински Sky Race

На 02.08.2015 год.се одржа една одлична трка од меѓународен карактер во Македонија и Косово. Нашата компанија се воовдушевува на големата иницијатива и организација на ваков настан.

Им се восхитуваме на тркачите со силен и натпреварувачки дух и ги подржуваме во нивниот здрав начин на исхрана.

Трката започна од Штрпце во Косово одеше до врвот Пирибег (над скијачкиот […]