Акција во маркетите на Туш во Штип, Велес, Куманово. Купи Обезмастен мелен лен 250г И ДОБИЈ Обезмастен мелен сусам 250г по намалена цена од 70% ПОПУСТ.
АКЦИЈАТА трае до 25 МАЈ! ЗАТОА ПОБРЗАЈТЕ !!!

1