Посетете го маркетот Керфур и имајте можност да си купете Ладно цедено сончогледово масло од 1 л. по АКЦИСКА ЦЕНА

Акцијата трае од 24.02. – 08.03, затоа не пропуштајте !!!

 

Carrefour-akcija