На 24.02.2018(сабота) ФИЛА масло правеше дегустација на своите производи во просториите на фитнес центарот ДЕЛТА АКТИВ во Штип заедно со предавање на нутриционистот Сашко Дрвошански на тема Исхрана за добро здравје и регулирање на телесната тежина. Еве како си поминавме.