veljača 2015

Фила ви најавува Акција во Маркет Керфур

Посетете го маркетот Керфур и имајте можност да си купете Ладно цедено сончогледово масло од 1 л. по АКЦИСКА ЦЕНА

Акцијата трае од 24.02. – 08.03, затоа не пропуштајте !!!

 

Цел месец (февруари) ПОПУСТ во сите Маркети на Веро

Купи две ЛАДНО ЦЕДЕНО СОНЧОГЛЕДОВО МАСЛО од 0,75л и добиј -10% намалување.

Промоција на ФИЛА производите во Супермаркетот Принц

Промоција на ФИЛА производите во сите Супермаркети Принц
од 05.02.2015 до 18.02.2015 на производите
– ЛАДНО ЦЕДЕНО СОНЧОГЛЕДОВО МАСЛО 1000мл
– ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО ОД МАСЛОДАЈНА РЕПКА 1000мл
– САЛАТНО МАСЛО 1000мл
– ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО ОД Q-10 250мл
– ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО ОД ЦРНО СЕМЕ 250мл
Повелете

ФИЛА ладно цедено сончогледово масло од 750мл во Туш маркетите по намалена цена

Почитувани,
Во тек е промоција на ФИЛА ладно цедено сончогледово масло од 750мл во Туш маркетите по намалена цена од -10%. Промоцијата трае од 05.02.2015-26.02.2015, не пропуштајте!

ФИЛА ладно цедено сончогледово масло од 1л во сите Жито маркети по намалена цена

Почитувани,
Во тек е промоција на ФИЛА ладно цедено сончогледово масло од 1л во сите Жито маркети по намалена цена од -10%. Промоцијата трае од 30.01.2015-15.02.2015, не пропуштајте!

siječanj 2015

Aкциска цена на маслата ФИЛА од 22.12.2014 до 11.01.2015

Во сите маркети на TINEX акциска цена на маслата ФИЛА. Акцијата трае од 22.12.2014 до 11.01.2015 . Побрзајте и земете масло ФИЛА со намалена цена од 12% .