Во сите маркети на TINEX акциска цена на маслата ФИЛА. Акцијата трае од 22.12.2014 до 11.01.2015 . Побрзајте и земете масло ФИЛА со намалена цена од 12% .

10603576_1043787972314330_6360285634288691971_n