ajvar

Состав:

Црвени печени пиперки, ладно цедено масло од маслодајна репка, сол.

Да се чува на суво и ладно место подалеку од сончева светлина.

Нутритивни податоци
AVERAGE QUANTITY 100г производ содржи просечно
Енергетска вредност 769KJ
Протеини 1,93г
Вкупно масти 14,92г
Јаглехидрати 0g
Од кои:
вкупни 9,17г
шеќери 8,10г
Сол 190мг