Сите следбеници на страната, а воедно и корисници на нашите масла отсега ќе можат да добиват препораки и да следат информативни содржини за нутритивните и здравствени придобивки од консумација на Фила маслата од страна на нутриционистот Сашко Дрвошански од Центарот за здравје, исхрана и диетотерапија Drvoshanski NUTRITION
http://www.drvoshanskinutrition.com/mk/