За сите дополнителни информации околу производите кои Агрофила ги нуди, можете да ни се обратите телефонски или директно во просториите на компанијата секој работен ден од 7:30 до 15:30 часот. Останатиот дел од денот можете да не контактирате електронски.

Маркетинг менаџер

Адријана Постолова

Адријана Постолова

adrijana.postolova@agrofila.com.mk

+389 32 393 680

+389 32 393 681

+389 75 499 847

Click Here

Менаџер за продажба

Мила Митрева

Мила Митрева

mila.mitreva@agrofila.com.mk

+389 32 393 680

+389 32 393 681

+389 70 230 893

Click Here

Технолог во производство

Светлана Стојаноска Ивановска

Светлана Стојаноска Ивановска

svetlana.stojanoska@agrofila.com.mk

+389 32 393 680

+389 32 393 681

+389 76 422 333

Click Here

Дистрибутер

Лазар Лазаров

Лазар Лазаров

+389 32 393 680

+389 71 307 798

Click Here

Дистрибутер

Илија Санев

Илија Санев

+389 32 393 680

+389 75 254 469

Click Here